Wiarda | Waterrijk Wonen in een van de mooiste wijken van Leeuwarden

Projecten

De volgende projecten zijn op dit moment in verkoop!

Ekowood Pakhuizen

Ekowood Pakhuizen

Kom wonen in één van de 5 Ekowood pakhuizen, gelegen aan de Oanrin in Wiarda. In deze moderne en duurzame woning op een prachtige locatie in Leeuwarden woon je in een circulaire en biobased woning met oerdegelijke pluspunten.

De Ekowood pakhuizen worden gebouwd van duurzaam geproduceerd hout en herbruikbare bouwmaterialen. De woning is energiezuinig, geluiddempend, zomers koel en in de winter aangenaam warm.

Interesse?
Heeft u interesse? Neem contact op met Makelaardij Hoekstra 

 


Schrijf je hier in

Wonen aan de Brekker

Wonen aan de Brekker

“Wonen aan de Brekker” in Wiarda is een perfecte combinatie van waterrijk en landelijk wonen. Hier woon je in een open landschap met prachtige vergezichten, waterpartijen en rietstroken.

Deze woningen hebben een klassiek moderne uitstraling met een aangebouwde garage en standaard 2 parkeerplaatsen op eigen erf. Vanuit de keuken heb je een prachtig uitzicht op je diepe achtertuin die grenst aan het water. Een perfecte plek om op een lange zomeravond te genieten van een goed glas wijn met familie of vrienden.

Interesse?
De woningen zijn in de verkoop. Voor meer informatie neem contact op met Makelaardij Hoekstra.
 


Schrijf je hier in

Fier yn Wiarda

Fier yn Wiarda

In deze laatste fase ontwikkelt VDM 10 gezinswoningen. Deze woningen zijn verdeeld over 6 rijwoningen en 4 halfvrijstaande woningen. Allen hebben ze een diepe achtertuin en liggen ze direct aan open vaarwater.

Interesse?
De woningen zijn in de verkoop. Voor meer informatie neem contact op met Makelaardijk Hoekstra.


Meer informatie

Voor de Wind Wiarda II

Voor de Wind Wiarda II

Koop al een nieuwbouwwoning vanaf € 229.500,- v.o.n. in Voor de wind Wiarda II Op dit moment zijn er nog een aantal woningen beschikbaar! Bemachtig jij één van de laatste woningen in Voor de wind Wiarda II? Dit is je kans!

 

- Ruime voortuin en diepe achtertuin

- Achterzijde woning grenst aan openbaar groen en water.

- Voldoende parkeergelegenheid naast en tegenover de woning

- 5,7 meter breed en 9,7 meter diep

- Opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk van Villeroy en Boch

- Kavels tot maar liefst 262 m2

- Volop opties en mogelijkheden!

 

Check de beschikbaarheid op de interactieve kaart op de projectwebsite: https://voordewindwiarda.nl/kavelkaart-fase2/  

Alle informatie is ook beschikbaar in de Eco Iglo en bij Makelaardij Hoekstra.


Website Voor de wind Wiarda 2

Oeverhuizen

De laatste kans om vrijstaand aan open vaarwater in Wiarda te kunnen wonen! 

Ruim en landelijk wonen, met zicht over water en landerijen. Vanaf je eigen terras stap je in je bootje om koers te zetten naar de Friese Meren of neem je een frisse duik in het water. Hier, in Wiarda, heb je eigenlijk altijd vakantie! Leeuwarden en al haar voorzieningen ligt op korte fietsafstand. De perfecte match van landelijk wonen en het gemak van de stad. 

Aan de uiterste zuidrand van Wiarda worden twee bijzonder fraaie Oeverhuizen ontwikkeld, die direct aan het water, op een overzichtelijk perceel, gunstig ten opzichte van de zon zijn gelegen. Pure en moderne architectuur, gecombineerd met praktische en verrassende woonruimte. Een heerlijk leefhuis!

*) Aan de getoonde impressies en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.


Meer informatie Oeverhuizen

Huren in Wiarda

Huren in Wiarda

De bouw van de huurappartementen in Wiarda is afgerond. Het is een prachtig complex geworden, aan de havenkom met een top uitzicht. De appartementen zijn gelegen in een landelijke omgeving waar je kunt wandelen, hardlopen en fietsen.

De 32 huurappartementen markeren het centrum van Wiarda in beeld en identiteit. Het complex bestaat uit 4 bouwlagen en de woningen hebben elk een gebruiksoppervlak van zo’n 80 m2. De appartementen hebben 2 slaapkamers, een eigen parkeerplaats en berging. Ze zijn volledig gasloos!

Interesse?
Schrijf je dan in via de website

 


Website huren in Wiarda

Binnenkort in de verkoop