Wiarda | Waterrijk Wonen in een van de mooiste wijken van Leeuwarden

Projecten

De volgende projecten zijn op dit moment in verkoop!

Klimme

Klimme

Aan de straat Klimme komen 10 woningen bestaande uit 4 halfvrijstaande woningen en 6 rijwoningen. De woningen zijn gelegen op ruime kavels van circa 210 m² tot 372 m². De diepe achtertuinen liggen direct aan het water en bieden de mogelijkheid voor het aanleggen van een boot (doorvaarthoogte 1,5 m).

 


Meer informatie

Werfwoningen

Werfwoningen

Aan de Ljepper in Wiarda worden door Plegt-Vos 2 Werfwoningen gerealiseerd aan het water. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en kijken uit over de Hounsdyk. Deze prachtige woningen zijn een ontwerp van AchterboschZantman Architecten uit Leeuwarden.

De woningen zijn gasloos en worden verwarmd door een luchtwaterwarmtepomp en zijn voorzien van circa 8 zonnepanelen. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en op de eerste verdieping. Verder worden de woningen standaard opgeleverd met een vaste trap naar zolder, ingericht toilet en badkamer en vlonder.

Voor meer informatie:

Makelaardij Friesland

Makelaardij Hoekstra


Meer informatie
De Wetterwylch thuis aan het water

De Wetterwylch thuis aan het water

De Wetterwylch is misschien wel het mooiste plekje in de wijk Wiarda. Aan de rand van Leeuwarden ervaar je de rust en gemoedelijkheid van een dorp en het gemak van de stad op steenworp afstand.

De hoge gootlijn en verticale geleding geven dit woningtype een statige uitstraling. De woningen bieden veel woonruimte op de begane grond maar zeker ook op de verdieping en op de zolder. Met een pakket aan opties kan je de woning nog ruimer maken en helemaal afstemmen op je eigen woonwensen.

De ligging van deze woningen draagt bij aan de royale kwaliteit met voor de woningen een stoep en een grote groenzone en aan de achterzijde een royale tuin op het zuid-westen direct gelegen aan het water. Via een afsluitbare steeg kan je met je fiets naar je fietsenberging.

De witte kaders rondom de donkergekleurde kozijnen en de witte gootlijn geven de woning een klassiek karakter. Met het toepassen van verschillende kleuren, details en kozijnen is iedere woning uniek. Alle onderdelen van deze woningen zijn met zorg ontwikkeld zodat de woningen tot in het kleinste detail de sfeer van het waterdorp ademen. Daarbij zijn we niet voorbij gegaan aan de hedendaagse eisen die je mag stellen aan een comfortabel huis. Dit resulteert in een bouwtechnisch hoogwaardig huis met minimaal onderhoud, met kunststof kozijnen en goten van hoge kwaliteit. Met deze ingrediënten hebben we een ontwerp gemaakt dat voldoet aan de hedendaagse kwaliteit met het karakter van weleer. 

Zie jij jezelf al zitten op je eigen steiger aan het water? Kijk dan voor meer (verkoop)informatie op www.deWetterwylch.nl!

 


Verkoopinformatie De Wetterwylch

Oeverhuizen

Oeverhuizen

De laatste kans om vrijstaand aan open vaarwater in Wiarda te kunnen wonen! 

Ruim en landelijk wonen, met zicht over water en landerijen. Vanaf je eigen terras stap je in je bootje om koers te zetten naar de Friese Meren of neem je een frisse duik in het water. Hier, in Wiarda, heb je eigenlijk altijd vakantie! Leeuwarden en al haar voorzieningen ligt op korte fietsafstand. De perfecte match van landelijk wonen en het gemak van de stad. 

Aan de uiterste zuidrand van Wiarda worden twee bijzonder fraaie Oeverhuizen ontwikkeld, die direct aan het water, op een overzichtelijk perceel, gunstig ten opzichte van de zon zijn gelegen. Pure en moderne architectuur, gecombineerd met praktische en verrassende woonruimte. Een heerlijk leefhuis!

*) Aan de getoonde impressies en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.


Meer informatie Oeverhuizen