Wiarda | Waterrijk Wonen in een van de mooiste wijken van Leeuwarden

Werfwoningen

Aan de Ljepper in Wiarda worden door Plegt-Vos 2 Werfwoningen gerealiseerd aan het water. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en kijken uit over de Hounsdyk. Deze prachtige woningen zijn een ontwerp van AchterboschZantman Architecten uit Leeuwarden.

De woningen zijn gasloos en worden verwarmd door een luchtwaterwarmtepomp en zijn voorzien van circa 8 zonnepanelen. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en op de eerste verdieping. Verder worden de woningen standaard opgeleverd met een vaste trap naar zolder, ingericht toilet en badkamer en vlonder.

Voor meer informatie:

Makelaardij Friesland

Makelaardij Hoekstra


Meer informatie

Wiarda, boathûs

Uniek wonen aan open vaarwater in uw eigen boothuis in Waterrijk Wiarda!

Boathûs = heel praktisch

Boathûs wordt traditioneel gebouwd en (uiteraard geïsoleerd) afgewerkt met duurzame houten gevelbekleding. De kleur antracietgrijs geeft, naast een moderne uitstraling, ook de juiste sfeer van een boothuis. 
De begane grond- en de verdiepingsvloer wordt in beton uitgevoerd.

U betreedt de woning op waterniveau, waar zich de entree met trapopgang, de garage-/stallingsruimte en het boothuis bevinden.
Op de eerste woonlaag vindt u de royale leefverdieping met een lengte van maar liefst ruim 13,5 meter! Dit royale formaat geeft u de kans om uw Boathûs helemaal naar eigen wens en smaak in te richten. Wat te denken van bijvoorbeeld een heerlijke woonkeuken en een vorstelijke zithoek, waarbij grote raampartijen fantastisch uitzicht geven over de groene en waterrijke omgeving.
Nog een niveau hoger vindt u een royale, compleet ingerichte badkamer, twee grote en een iets kleinere slaapkamer, alle eveneens met fraai weids uitzicht over de landerijen. 
Boathûs is kortom een fijn leefhuis op een heerlijke plek aan het water!


Boathûs = heel persoonlijk

Wilt u Boathûs helemaal naar eigen wens laten uitvoeren? Dat kan natuurlijk! U kunt al in een vroeg stadium om tafel met de bouwer om dit fraaie boothuis helemaal naar ùw smaak te laten uitvoeren.


Meer informatie