Wiarda | Waterrijk Wonen in een van de mooiste wijken van Leeuwarden

Projecten

De volgende projecten zijn op dit moment in verkoop!

Fier yn Wiarda

Fier yn Wiarda

In deze laatste fase ontwikkelt VDM 10 gezinswoningen. Deze woningen zijn verdeeld over 6 rijwoningen en 4 halfvrijstaande woningen. Allen hebben ze een diepe achtertuin en liggen ze direct aan open vaarwater.

Interesse?
De officiele start verkoop is op dinsdag 4 juni geweest. Voor meer informatie neem contact op met Makelaardijk Hoekstra.


Meer informatie

Voor de Wind Wiarda 2

Voor de Wind Wiarda 2

Na het succes van de 25 woningen in Voor de wind Wiarda I heb je nu de keuze uit 14 unieke woningen met vergelijkbare uitstraling en kwaliteit.

Alle woningen zijn ruim, comfortabel en met een afwisselende architectuur. Er zijn 4 verschillende types: hoekwoningen met dwars- en langskap en tussenwoningen met dwars- of langskap. Hier woon je ruim en gevarieerd, maar vooral heel waterrijk. ’s Avonds nog even met je sloepje het water op en in het weekend doorvaren tot op de Friese meren; in Voor de wind Wiarda II kan het!

Interesse?
Heeft u interesse in dit project? Er zijn momenteel nog enkele bouwnummers beschikbaar! Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.voordewindwiarda.nl.


Website Voor de wind Wiarda 2

Oeverhuizen

Oeverhuizen

De laatste kans om vrijstaand aan open vaarwater in Wiarda te kunnen wonen! 

Ruim en landelijk wonen, met zicht over water en landerijen. Vanaf je eigen terras stap je in je bootje om koers te zetten naar de Friese Meren of neem je een frisse duik in het water. Hier, in Wiarda, heb je eigenlijk altijd vakantie! Leeuwarden en al haar voorzieningen ligt op korte fietsafstand. De perfecte match van landelijk wonen en het gemak van de stad. 

Aan de uiterste zuidrand van Wiarda worden twee bijzonder fraaie Oeverhuizen ontwikkeld, die direct aan het water, op een overzichtelijk perceel, gunstig ten opzichte van de zon zijn gelegen. Pure en moderne architectuur, gecombineerd met praktische en verrassende woonruimte. Een heerlijk leefhuis!

*) Aan de getoonde impressies en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.


Meer informatie Oeverhuizen

Huren in Wiarda

Huren in Wiarda

De bouw van de huurappartementen in Wiarda is afgerond. Het is een prachtig complex geworden, aan de havenkom met een top uitzicht. De appartementen zijn gelegen in een landelijke omgeving waar je kunt wandelen, hardlopen en fietsen.

De 32 huurappartementen markeren het centrum van Wiarda in beeld en identiteit. Het complex bestaat uit 4 bouwlagen en de woningen hebben elk een gebruiksoppervlak van zo’n 80 m2. De appartementen hebben 2 slaapkamers, een eigen parkeerplaats en berging. Ze zijn volledig gasloos!

Interesse?
Schrijf je dan in via de website

 


Website huren in Wiarda

Binnenkort in de verkoop

Er zijn op dit moment geen projecten die op korte termijn in de verkoop gaan.