Wiarda | Waterrijk Wonen in een van de mooiste wijken van Leeuwarden

Overtreffende trap in duurzaamheid

Net als in de andere buurtschappen van De Zuidlanden is duurzaamheid een speerpunt bij de realisatie van Wiarda.

Wiarda is all-electric, er is geen gasleiding aangelegd. Zonnepanelen zullen beeldbepalende elementen zijn in het daklandschap. Zónder de uitstraling van de woningen en het buurtschap aan te tasten omdat de zonnepanelen in de architectuur van het dak geïntegreerd zijn. Deze duurzame oplossing zorgt ervoor dat uw energiebehoefte voor huishoudelijke apparaten zoals koelkast, tv en computer gedekt zijn. Ook zonneboilers en veelvuldige toepassing van regentonnen, raamluiken, hergebruik van afvalwater, waterdoorlatende straatverhardingen en een slimme natuurlijke afwatering dragen bij aan het duurzame karakter van Wiarda. Net als de beperking van de energiebehoefte (door state-of-the-art isolatie en bouwtechnieken) én het bouwmateriaalgebruik en – transport.

 

ALL ELECTRIC LIVING: KIEZEN VOOR DE TOEKOMST

ALL ELECTRIC LIVING: KIEZEN VOOR DE TOEKOMST

Best een bijzondere gedachte dat je helemaal geen gas nodig hebt als energiebron. Maar de realiteit is dat gasverwarming zijn langste tijd heeft gehad. Daarnaast wordt een huis in de toekomst steeds intensiever gebruikt voor bijvoorbeeld werken, studeren, sporten, maar ook zorg, veiligheid en energie opwekken.

Door het bouwen van een all-electric woning maak je de overstap naar een nieuwe manier van wonen. We hebben een brochure over All Electric Wonen ontwikkeld die je handvatten kan bieden in het ontwerpproces van je woning.

Klik op onderstaande link voor de brochure.


Brochure All Electric Living