Wiarda | Waterrijk Wonen in een van de mooiste wijken van Leeuwarden

Voorbereidende werkzaamheden

Op woensdag 14 november wordt er gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor het aansluiten van het gemaal op de persleiding. Deze wordt geplaatst op de hoek van De Skâns en De Pols.

Werkzaamheden

De werkzaamheden beginnen op woensdag 14 november en zijn klaar op 7 december (week 46 t/m week 49). Tijdens het werk wordt een gedeelte van de Skâns volledig afgesloten voor auto- en fietsverkeer. Fietsers moeten omrijden om bij de fietstunnel te komen.

We nemen tijdens deze periode verschillende maatregelen zodat u zonder teveel hinder uw woning kunt bereiken. We plaatsen onder andere rijplaten. 
 
Op 4 of 5 december wordt het gemaal getest en definitief in gebruik genomen. Rond 7 december is het straatwerk ook weer gereed. De planning van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij grote wijzigingen in de planning informeren wij u hier tijdig over. 

Communicatie tijdens de werkzaamheden

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Ronald Jonker, toezichthouder projectbureau De Zuidlanden. Hij is bereikbaar via 14 058.