Wiarda | Waterrijk Wonen in een van de mooiste wijken van Leeuwarden

Laatste nieuwbouwwoningen in de verkoop!

In 2016 werden de eerste palen in de grond van buurtschap Wiarda geslagen. Een nieuwe Leeuwarder wijk die ook wel het Friese waterdorp wordt genoemd. Dit jaar wordt de cirkel rondgemaakt. Met De Fierljepper wordt het allerlaatste nieuwbouwplan in de wijk gerealiseerd. En dit zijn niet zomaar woningen. De halfvrijstaande ‘Fierljeppers’ stelen werkelijk de show. Met een elegante knik in de kap en de houten afwerkingen stralen deze woningen de rust uit van het platteland, met een knipoog naar de stad.

Met De Fierljepper wordt het allerlaatste nieuwbouwplan in de wijk gerealiseerd. En dit zijn niet zomaar woningen. De halfvrijstaande  ‘Fierljeppers’ stelen werkelijk de show. Met een elegante knik in de kap en de houten afwerkingen stralen deze woningen de rust uit van het platteland, met een knipoog naar de stad.

Als bewoner van de Fierljepper kom je niet in een bouwput terecht, sterker nog, je komt te wonen in een compleet afgeronde nieuwbouwwijk waar volop geleefd wordt. Ben jij de hekkensluiter van Wiarda en woon je binnenkort in één van de prachtige Fierljeppers? Wees dan snel, want er zijn nog maar een paar twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar.
 

Lees meer