Wiarda | Waterrijk Wonen in een van de mooiste wijken van Leeuwarden

Holes (archief)

Coproductie van De Jonge Republiek en Tryater

Heeft het zin om iets te willen, heeft het zin om iets te doen, als je denkt dat het toch niet gaat gebeuren?

Speellijst De Zuidlanden (Techum)

Speellijst De Zuidlanden (Techum)

vrijdag 4 september  19.30 uur
zaterdag 5 september  19.30 uur
zondag 6 september  15.00 uur
vrijdag 11 september 19.30 uur 
zaterdag 12 september  19.30 uur
zondag 13 september  15.00 uur


Informatie en kaarten

Voorstelling Holes in De Zuidlanden

Tryater is terug in De Zuidlanden! Samen met De Jonge Republiek komt Tryater van maandag 31 augustus t/m zondag 13 september opnieuw naar De Zuidlanden met de voorstelling Holes. Eerder trok Tryater al vele bezoekers naar De Zuidlanden met de succesvolle voorstelling Down South.

De eerste voorstellingen zijn voorstellingen voor scholen voor voortgezet onderwijs, de voorstellingen op 4, 5, 6, 11, 12 en 13 september zijn voor iedereen toegankelijk. Als bewoner van De Zuidlanden krijgt u binnenkort een speciaal aanbod van ons om naar Holes te komen.

In Holes volgen we de 15-jarige Stanley Yelnats. Op de klanken van bluegrass komen de bizarre lotgevallen van vijf eerdere generaties samen in zijn beroerde leven. Hoe diep kan hij gaan om de geschiedenis los te laten en zijn lot weer in eigen handen te nemen? In een mix van rauwe realiteit en magische verbeelding zoekt Stanley de sporen terug in zijn verleden en verzamelt hij de moed om in actie te komen.

Holes gaat over de impact en invloed van de geschiedenis op je eigen bestaan. Over je terugtrekken tot je bijna niet meer bestaat en de moed om de toekomst toch in de bek te kijken. Ben je baas over je eigen leven of wordt dat bepaald door iets of iemand anders? Bestaat er zoiets als noodlot en vette pech? Of is geluk af te dwingen?

Holes was een groot succes op Oerol waar ze twee keer per dag de voorstelling speelden. De voorstelling heeft lovende recensies ontvangen. Beleef deze bijzondere voorstelling ook in De Zuidlanden!

Meer informatie over de voorstelling en het bestellen van kaarten kan via de button links op de pagina.

Graag tot ziens bij Holes!