Wiarda | Waterrijk Wonen in een van de mooiste wijken van Leeuwarden

buurtschappen van De Zuidlanden

Naast Wiarda, wordt er ook in de andere buurtschappen van De Zuidlanden gebouwd. Klik op onderstaande links om deze websites te bekijken:

De Zuidlanden

Techum

Goutum Súd (Jabikswoude)

It Grien

 

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via onderstaand adres en telefoonnummer:
 
Projectbureau De Zuidlanden
Buorkerij 51
8941 AH  Leeuwarden
Telefoon: (058) 234 40 44
E-mail: info@dezuidlanden.nl

 

 

 

 

 

Vakantiesluiting projectbureau

Vakantiesluiting projectbureau

Projectbureau De Zuidlanden is tijdens de zomervakantie van maandag 7 augustus t/m zondag 3 september gesloten. Voor dringende vragen zijn wij bereikbaar op 14 058. Wij wensen iedereen een fijne zomer!

De regie over de ontwikkeling van de woningen en de voorzieningen is in handen van het projectbureau De Zuidlanden CV van de gemeente Leeuwarden.

Naast grote ontwikkelaars krijgen ook regionale bouwers en particuliere opdrachtgevers de gelegenheid om in De Zuidlanden woningen te bouwen.
 
Het projectbureau De Zuidlanden draagt zorg voor de ontwikkeling van het gebied. Daarbij gaat het niet alleen om het maken van de plannen en ontwerpen, maar ook om het voorbereiden van de juridische vraagstukken. Verder lopen de werkzaamheden uiteen van het verzorgen van de gebiedspromotie en het regelen van vergunningen tot en met het leggen van de wegen, voorzieningen, groen en water en de oplevering van de bouwkavels.